Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Iunie 26, 2013
Numele spune tot: Fujitsu Cluster-in-a-Box oferă întreprinderilor mici şi mijlocii un sistem IT cu înaltă disponibilitate, preconfigurat şi preinstalat, care poate fi folosit în câteva minute. Ca urmare a cererii mari pentru pachetele de soluţii entry-level Fujitsu Cluster-in-a-box aveti la dispoziţie noile oferte bazate pe Fujitsu PRIMERGY CX420 şi Fujitsu PRIMERGY BX400.
Iunie 20, 2013
AMD a lansat cel mai puternic membru al familiei legendare AMD FX de CPU, primul procesor CPU disponibil comercial în lume de 5 GHz, AMD FX-9590. Aceste CPU cu 8 nuclee livrează cele mai noi nivele de performanţă la rularea de jocuri şi aplicaţii multimedia pentru entuziaştii calculatoarelor desktop. Unităţile centrale de procesare AMD FX-9000 vor fi disponibile iniţial în PC-uri prin integratori de sistem.
Iunie 19, 2013
AMD FirePro cu tehnologia Eyefinity oferă o densitate a afişajului mai mare cu mai puţine plăci. Rezultatul este o soluţie cu costuri reduse, o complexitate mai mică şi cerinţe de energie şi spaţiu mai mici
Iunie 10, 2013
Joi, vineri si sambata, 13-15 iunie, Lenovo invita posesorii de laptopuri aflati in Bucuresti la operatiunea DUSTBUSTERS.
Iunie 10, 2013
AMD a anunţat lansarea unităţii de procesare accelerată (APU) 2013 Elite Seria A pentru calculatoare desktop, nume de cod “Richland”, care reprezintă o soluţie superioară pentru PC cu o performanţă de computing sporită, grafică discretă şi o infrastructură simplu de upgradat.
Iunie 10, 2013
Primele procesoare AMD Opteron Seria X, cunoscute anterior drept “Kyoto,” sunt procesoare small core x86 cu cea mai mare densitate, şi cu cel mai eficient consum de energie proiectate vreodată1. Noile procesoare X1150 şi X2150 depăşesc procesorul cu performanţă de top Intel Atom conform unor criterii cheie de măsurare a performanţei2, incluzând performanţa single-thread (performanţă per nucleu de procesare) şi performanţa throughput (rezultat al calculatorului) cu consum de energie eficient, nucleu dublu şi L2 cache cu o arhitectură magistrală avansată, integrare mai mare şi suport pentru până la 32 gigabiţi de DRAM—de 4 ori mai mult decât în cazul procesorului Intel Atom.
Iunie 05, 2013
În cadrul evenimentului Dell Enterprise Forum destinat clienţilor şi partenerilor, Dell a anunţat noi soluţii în portofoliul său de infrastructură convergentă, pentru a ajuta clienţii de toate dimensiunile să răspundă unui set comun de provocări legate de complexitatea, ineficienţa şi rigiditatea infrastructurii IT curente. Noile soluţii pot fi adaptate pentru scenarii specifice de rulare a aplicaţiilor şi încărcărilor de lucru iar Dell oferă astăzi tehnologie convergentă din clasa enterprise unui nou segment de clienţi: companiile de tip filială şi întreprinderile mici şi mijlocii.
Iunie 04, 2013
Săriti în căldura de luptei si dezlănțuiti noua specie de procesoare APU din seria A de la AMD APU A-. Cu puterea combinată de grafica premium și tehnologia multi-core CPU, vei excela chiar și cele mai exigente jocuri pentru a conduce echipa spre victorie.
Iunie 03, 2013
Procesorul din a patra generație Intel® Core™ a fost instituit prin aplicarea celei mai noi microarhitecturi cu nume de cod Haswell, folosind procesul tehnologic de 22 nm.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania