Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Show
lines
Total
913
lines found

Stiri din industria IT

Mai 20, 2013
Cea mai recentă broşură include informaţii complete despre produsele din bogatul portofoliu Dell, de la laptopuri şi desktopuri pentru acasă şi birou la soluţii de stocare şi de servere pentru întreprinderi - găsiţi totul aici!
Aprilie 26, 2013
Arhitectura Dual GCN oferă cea mai rapidă placă grafică de până acum
Aprilie 12, 2013
Continuand un parteneriat care dureaza de peste 20 de ani, si ocupand o pozitie de lider in computing-ul de misiune critica, Fujitsu si Oracle au anuntat astazi disponibilitatea globala pentru serverele Fujitsu M10, bazate pe procesorul SPARC64 X cu 16 nuclee.
Aprilie 11, 2013
Comandati produse DELL prin ASBIS e-Shop
Aprilie 09, 2013
Compania a fost aleasa drept echipa de design “red dot” a anului 2013, un titlu onorific unic care recunoaste calitatea constanta a produselor concepute de echipa de creatori a Lenovo.
Martie 20, 2013
Ediţia exclusivă Mac HD 7950 cu arhitectură AMD GCN
Ianuarie 22, 2013
Ultimele rezultate preliminare publicate de IDC* pentru trimestrul 4 al anului 2012 anunţă preluarea de către Lenovo a poziţiei secunde pe piaţa PC-urilor în regiunea EMEA, cu o cotă de piaţă de 11.1%
Ianuarie 14, 2013
Kaspersky Lab, unul dintre principalii dezvoltatori de soluţii de securizare a conţinutului şi de management al ameninţărilor informatice, a fost inclus în cadranul liderilor realizat de Gartner pentru platformele de protecţie Endpoint (Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms*) pentru al doilea an consecutiv. Kaspersky Lab consideră că şi-a consolidat statutul de furnizor de platforme de protecţie Endpoint, obţinând rezultate excelente în categoriile „viziune” şi „implementare”.
Ianuarie 11, 2013
SAPPHIRE Technology a introdus o noua placă grafică in seria HD 7000 - SAPPHIRE HD 7870 XT cu Boost. Ca şi celelalte plăci din serie, noul model este se bazează pe arhitectura internă Graphics Core Next de la AMD.
Ianuarie 08, 2013
Noile smartphone-uri, tablet PC-uri și Ultrabook-uri™ convertibile vor redefini computingul mobil
Decembrie 17, 2012
Un studiu recent aduce în lumina reflectoarelor sugestiile consumatorilor privind distribuitoarele automate şi nemulțumirile lor
Decembrie 06, 2012
Procesoarele AMD Opteron Seria 4300 oferă o performanţă îmbunătăţită cu până la 15 procente faţă de generaţia anterioară, conform rezultatelor de referinţă SPECint2. Şi rezultatele SPECpower indică o îmbunătăţire a performanţei per watt de până la 24 de procente. La fel ca în cazul procesoarelor AMD Opteron Seria 6300™, acestea au mufa compatibilă cu procesoarele din generaţia anterioară, oferind o posibilitate de uprade simplă pentru clienţi.
Noiembrie 30, 2012
Noile hard drive-uri WD Black oferă performanţă de stocare fără compromisuri pentru entuziaşti şi jucători.
Noiembrie 08, 2012
Noile SSD-uri folosesc cea mai performantă memorie flash NAND pe 20nm şi oferă utilizatorilor cel mai bun mix de performanţă, calitate şi preţ
Octombrie 31, 2012
Disponibile imediat în variantele de capacitate de 1 TB, 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SAS şi 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SATA, hard drive-urile de 3,5 inch WD RE SAS şi WD RE SATA oferă o îmbinare puternică a caracteristicilor clasei corporate şi o capacitate superioară de a satisface cerinţele în creştere ale mediilor convenţionale critice pentru afaceri, precum şi cerinţele legate de capacitate şi performanţă sporite ale aplicaţiilor de tip cloud şi scale-out.
Octombrie 29, 2012
Deblocat, pentru plăcerea unui overclocking și in continuare singurul procesor desktop 8-core disponibil.
Octombrie 19, 2012
Ivy Bridge - a treia generatie de procesoare Intel Core
Octombrie 17, 2012
Kaspersky Lab, cel mai mare producător privat de soluţii de securitate, anunţă stabilirea unui parteneriat cu Facebook, cu scopul de creşte nivelul de siguranţă în ceea ce priveşte utilizarea reţelelor sociale atât în mediul online, cât şi offline. Kaspersky Lab furnizează acum echipei Facebook informaţii de ultimă oră cu privire la cele mai recente programe malware din lume, pentru a proteja utilizatorii Facebook împotriva accesării paginilor web periculoase.
Octombrie 16, 2012
Intel şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului colaborează pentru modernizarea sistemului educaţional naţional
Octombrie 15, 2012
Bucureşti, 15 octombrie 2012 - Kaspersky Lab anunţă descoperirea lui miniFlame, un program malware compact şi foarte flexibil creat pentru a fura informaţii şi pentru a controla sistemele infectate în cadrul operaţiunilor de spionaj cibernetic cu ţintă predefinită.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania