ASBIS a introdus noua facilitate de creare a cererilor de garantie online

Stimati Parteneri,

IT4profit asigura un schimb de date facil intre furnizor si clientii sai asigurand conectivitatea ERP- catre- ERP intre sistemele acestora. Ca urmare a solicitarilor privind simplificare procesului de inregistrare a cererilor de RMA si de acces rapid la informatii privind statusul respectivelor cereri, ASBIS Enterprises PLC a creat pentru clientii sai un modul de garantii online in sistem B2B.

Obiectivul:

Automatizarea schimburilor de date cheie intre sistemul ERP al furnizorului si ERP-urile, magazinele B2C sau aplicatiile de contabilitate ale revanzatorilor.

Beneficiile pentru firmele revanzatoare:

Reducerea semnificativa a timpului si a resurselor umane necesare incarcarii informatiilor despre produs, cereri RMA, facturi in sistemul ERP.

Descarcare instructiuni de utilizare a modulului de garantii online. 

Pentru orice intrebari legate de functionalitatea modulului de garantii online in IT4profit va rugam sa scrieti catre echipa departamentului de Garantii warranty@asbis.ro.

In speranta ca am venit in intampinarea necesitatilor dumneavoastra si ca astfel va vom putea ajuta sa aveti mai multe beneficii in viitor,

Echipa ASBIS Romania
 

 

Portofoliu ASBIS Romania